Sunday, May 16, 2010

selamat imtihan semua



Salam

Lama sungguh tidak mem’blog’kan diri,huhuhu….ari ni rasa nak mem’blog’ pulak. Bukan sebab apa berhenti sekejap,just sebab imtihan dah dekat so focus tu lari sikit. Mungkin sebab baru lagi ber’blog’ pastu tak pandai nak bahagi masa,padahal boleh je nak buat macam ibnuirfadzil,redqolbi dan banyak lagi. Insyallah lepas imtihan ni cuba untuk mempertingkatkan mutu kerja.

Erm…tapi yang penting post kali ini untuk semua sahabat-sahabat seperjuangan dengan ana yang akan menghadapi imtihan hujung bulan ni,pesanan ana buat betul-betul(memang la…xkan nak wat main-main pulak),beri tumpuan dalam bulan ini lebih dari bulan-bulan lain(focus ngn pelajaran) sebab imtihan ni hanya kayu pengukur kita untuk berada di bumi mesir. Tapi bukan bermaksud orang yang ulang tahun tu tak pandai,tu la ana kata tadi ‘hanya kayu pengukur’ sahaja. Ilmu ada di dalam dada bukan hanya di atas kertas. Kadang-kadang ada orang ada ilmu tapi ilmu tu jadi sekadar maklumat,tidak ada dalam diri. So akhir kata, buat yang terbaik. Ujian pasti datang dalam fatrah ini,ana doakan sama-sama kita dapat menempuh segala ujian dari Allah ini dengan tabah dan sabar.’Do the best’…..kata mak ana pada ana. Ari ni pun ana nak kata pada semua …………‘DO THE BEST’………….

1 comment:

  1. KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    ReplyDelete

Iklaneka

Gambar KPIPM